27 Nisan 2014 Pazar

Gympark'da madalya günü..






Geçen seneden beri aralıklarla da olsa devam ettiğimiz cimnastik okulu Gympark'da bugün madalya töreni vardı.. Her pazar sabah 09:15 itibariyle İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Bahçeköy kampüsünde katıldığımız cimnastik derslerine bugün 23 Nisan nedeniyle ara verildi, kuzular madalyalarını, başarı belgelerini ve sporcu bilekliklerini aldıktan sonra ışıklı, müzikli eğlenceli bir parti yaptılar, toplarla oynayıp, zıpladılar.. Mira, ateşli olmasına rağmen keyifle katıldığı etkinlikte, madalyasını ve belgesini sevgili hocası Bülent Koca'nın elinden aldı.







25 Nisan 2014 Cuma

23 Nisan.. neşe doluyor insan..

23 Nisan'ı, Atatürk'ümüzün çocuklara armağanı olan güzel bayramı kutladık..
Ben çok severim 23 Nisanı, Nisan ile başlayan Haziran ortasına kadar devam eden uzun günler, limonata gibi hava, efil efil etekler, çorapsız babetler, yeşil erik, yeşile doymak, havayı koklamak demek olan zaman dilimini pek severim.. Kızımın doğumgünü, kendi doğumgünüm, evlilik yıldönümü, mutlaka bir araya sıkıştırılan az da olsa kısa da olsa tatili hayal etmeyi müjdeleyen yılın bu kısmı pek bir keyifli gelir bana..
İTÜ de yılsonu gösterisi yok, onun yerine 23 Nisan kutlaması coşku ile yapılıyor, 29 Ekim gibi Atatürk'ümüzü anmak odaklı bir programa kuzuların performansları sıkıştırılıyor, olup bitiyor.. pek de güzel oluyor doğrusu..







 
 
Maaile gittik seyretmeye, balerin kılığı ile çıkıp kelebek gibi dans etti, ingilizce bir şarkı söyledi arkadaşları ile.. atla deve değil kabul ama pek hoşumuza gitti..