8 Haziran 2014 Pazar

5.yaşgünü partimiz..

Bu seneki parti konseptimiz Karlar Ülkesi idi.. Mira'ya Elsa elbisesi hazır bulamayınca teyze bu işi ele aldı, üç gün içinde dikilen elbiseye bir de Karlar Ülkesi konsepti pasta eklendi, bu mevsimde kar tanesi bulmak bizi biraz zorlasa da teyzenin üstün performansı ile eldivene kadar herşey tamamlandı..
Ben de dün akşam kar tanesi şeklinde kurabiyeler yaptım, yağmur yağmasın dualarımız da kabul olunca değmeyin keyfimize.. ilk defa gerçek gününde doğumgününü kutladığımız Miracık da çok mutluydu, partiye katılan küçükler de..







5 yaşında dünya güzeli bir kızın annesiyim..

Dile kolay tam 5 sene.. nasıl geçtiğini anlamadığım geriye bakınca çok şey yaşanmış olan ama seni ilk kez kokladığım anı şu an gibi hatırladığım günün üzerinden tam beş koca yıl geçmiş.. Kuzum tam 5 yaşındasın.. acısı, tatlısı, üzüntüsü, sevinci ile geçti gitti işte..
Güzel kuzum gözlerindeki o zeki pırıltı hiç solmasın, her cümlen her hareketin ile yaşama sevincimiz, hayatımızın rengisin, kıymetin hep bilinsin, hayat sana güzellikler, şans, sağlık, mutluluk getirsin, Allahıma binlerce şükür ki seni bize vermiş mis kokulu güzel kızım.. Nice yıllara!!




2 Haziran 2014 Pazartesi

2 Haziran.. Yine bir doğum günü..

Az önce Mira ile beraber yattık.. Klasik yatmak ve uyumak istememe hâli, türlü sebepler ile kalkma tekrar yatma, çişi gelme, su isteme, süt isteme halleri, gözkapaklarına oturan uykucuğun hikayesi, pofuduk hikayesi derken, uyku iyice bastırdı, Miracım bugün benim doğumgünüm ya dedim, hııı dedi, benim hayatım boyunca en güzel hediyem sensin biliyor musun dedim, Allah baba iyi ki seni bana vermiş... İnsanın içine işleyen bir bakışı vardır, öyle baktı yüzüme ve cevabı yapıştırdı; sen de benim en güzel hediyemsin anne, ama babamın değil benim hediyemsin!!!:))) kuzum benim , seni çok seviyorum..