12 Haziran 2011 Pazar

partiler partileri kovalarken...


Dün Mira'nın doğumgününü bizim arkadaşlarımız ve onların çocukları ile kutladık.. süper keyifli bir gün geçirdik..tek endişe yağmur yağabilme ihtimali idi ancak allaha binlerce şükür bizim kapanışımız sırasında hafif hafif başlayan yağmur biz arabalara yerleşmişken arttı, ve programımızı hiç aksatmayarak acaip işimize yaradı..

Mekan seçimi konusunda anne tam puan, sabahın köründe gidip mekanı süsleme konusunda baba tam puan, uyum ve destek konusunda mira tam puan, neşemiz, eğlencemiz konusunda ise partimize renklerini, neşelerini ve herşeyin başı kendilerini getiren tüm konuklarımız ise biz evsahiplerinden tamın tamı puan aldılar.. kazananı çok bir gündü anlayacağınız..

Miracım serin hava nedeniyle üç kostüm değiştirdi, sabahki sandaletler askılılar yerini kapalı pabuç ve pantolona, günün sonunda ise çorap ve spor ayakkabı ile kapişonlu monta bıraktı..


bol bol kuduran, arkadaşları ile o salıncak senin bu kaydırak benim koşturan, yaklaşık 100 kere mum yaktırıp üfleyen, çığlıklar atarak büyükler ile istop oynayan Cailloulu pastası ile de kendinden geçen Mira dönüş yolunda arabanın camında tıpırdayan yağmur sesini ninni sayıp derin bir uykuya daldı, İstanbul cumartesi trafiğine karışan yağmur nedeni ile de bu uyku yaklaşık üç saat deliksiz devam etti..


Günün sürprizi sevgili Sema ve Aybar'ın Mira'nın son Bodrum günlerimizde çekilen bitirim bir fotoğrafını büyütüp bize hediye etmeleri idi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder