12 Ağustos 2012 Pazar

Yerinde rahat uyu Babacığım..





Babamın ölümünün 3.yılı.. Mira'nın yaşı ile paralel gidiyor, gidecek.. Mira büyüdükçe Canım Babamı o kadar yıldır özlüyor olacağız.. hayat böyle, bunu öğrendim ,epey oldu..çok büyük bir sevincin bir yanı buruk olabiliyor, bu da böyle bir hikaye benim için..
Bu defa ilk defa Mira ile gittim Babam' a.. Ölümü nasıl anlatacağız demiştim bir zaman işte şurda. Artık daha büyük, o artık yok, biz onunla rüyalarımızda buluşuyoruz diyorum.. tabi cevap verilmesi zor sorular sorabiliyor neden kumun altında anne? ,,,?! büyükbabam bizi görüyor mu? o zaman neden gelmiyor? belki şu tarafa gitmiştir, dur ben şuraya bakayım.. kabrin yanındaki basamaklardan yukarıya çıkmaya çalışarak..
kısmen ikna edecek cevaplar verip kısmen başka noktalara dikkatini çekerek geçirdik ziyareti.. Canım Babama ve Canım Halama fatihalarımızı yolladık.. sizi çok seviyoruz ve çok özlüyoruz dedik.. çok iyi geldi..


1 yorum:

  1. Babam hayatdayken bazen rüyamda onu ölmüş görüp korkuyla uykumdan fırlardım..Kendime gelince ''Ohh şükür rüyaymış,babam hayatda '' derdim,bir de rüyada ölmüş görmek ''çok yaşayacak'' demek gibi rüya yorumları aklıma gelip ile daha da bir rahatlardım..ama artık bitti.sırtımı dayadığım,beni karşıklıksız seven,beni her kötülükden koruyan o koskoca adam,canım babacığım yok artık...öyle zor ki buna alışmak..şimdi rüyamda onu görmek için can atıyorum..rüyamda onu öpmeyi,kokusunu duymayı istiyorum..ama bunun da kesin bir yolu yok ki..
    Miracım,canım halam,bitanecik babam seni görseler,o akıl yumağı konuşmalarını duysalar ne gurur duyarlar,ne mutlu olurlardı kimbilir..Çok iyi yapmışsınız onları ziyaret etmekle..Hissettiklerine eminim ben..Küçük kuzumuz da o cin gibi aklıyla bir yere oturtacaktır günün birinde ''büyükbabayı,halayı''..allah kabul etsin dualarımızı..mekanları cennet olsun..

    YanıtlaSil