17 Aralık 2009 Perşembe

ameliyat önlüğü ile barbour ilişkisi üzerine..

dün ablam aradı, iki gözü iki çeşme..
mamografi çektirmiş, sonucunu almış, mr çekilmesi isteniyormuş..
dur şimdi,niçin ağlıyorsun, hemen kararma filan dedim ama içimi bir sıkıntı kapladı..
geçen sene aylarca bu konuyu konuşmuş ve düşünmüştük, sırf bunu yaşamamak için geçirdiği ameliyatın boyutunun genişlemesine karar vermemişmiydik??
onu sakinleştirmeye çalıştım, biraz moral vermeye çalıştım, bizim grup şurubun şen ve de şakrak üyesi, arkadaşı aysun ablayı arayıp biraz terapi talep ettim ama içim içimi yedi..
uzun takip sonucu mr ın bugün çekilmesi ayarlandı,
bugün günümüz altıya on kala başladı, minik melek çok uyumluydu, saat yedibuçuk itibariyle pılımızı pırtımızı toplayıp yola düştük.. ki bu pılı ve de pırtı iki anakucağı, bir oyuncak köpek, bol bez, bol tulum,polar ve penye olmak üzere muhtelif battaniyeler, sebze püresi, organik elma, cam rende, biberonda süt, donmuş süt veeeeeeee vs vs vs dolu çantamızdan oluşmaktaydı ve iki haftalık bir yolculuğa çıkıyor görüntüsünde idik..
miracım şehnaz ablası ile ablamın evinde kaldı,
biz hastanenin yolunu tuttuk, randevu dokuzbuçukdaydı, biz sekizbuçukda oradaydık..
neden üstüne basıyorum, zira saat onbirbuçukda randevu saatine gecikdiğimiz gerekçesi ile mr çekilemeyeceği söylendi bize, aslında biz saat sekizbuçuk itibariyle ameliyat önlüğü ile mr saatini beklemekteydik bize gösterilen bir başka köşede..
ismi lazım değil .... hastanesi aslında iyi niyetli bi dünya insanın birarada olduğu ama tam ilk yardım yapmaya çalışan türk insanı modeli kurtarmaya çalışırken öldüren model bir yapıda..
amaaaaaaa bilmedilerki benim ablam ne susar, ne kanar..
gerekirse o hastaneyi başlarına yıkar, gerekirse ameliyat önlüğü üzerine barbour giyip naralar atar ve dahi beyaz havlu terlik içinde siyah soketler ile parlak zeminde kayar..
neticede saat birde tetkike alındı, sonuç SÜPERRR..
tetkik dönemsel devam edecek ama korkulacak birşey yok...ohhhh rahat bir nefes aldık..
bu arada miracım elma suyunu içerek, sebze püresini yiyerek, bol oynayıp, az da olsa uyuyarak veeeeeeeeeeee üç kez kaka yaparak çok uslu oldu ve teyzesini ne çok sevdiğini gösterdi..
şimdi teyzemiz gönül rahatlığı ile yarın londra ya uçabilir..
acaba miraya ne getirecek??? tamam gelince yazarım söz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder