2 Haziran 2010 Çarşamba

bugün doğumgünüm..

evet bugün Miram ile ilk doğumgünüm, aslında geçtiğimiz yıl ilk olduğunu düşünüyordum ama onun kokusunu duymak, sıcaklığına sarılmak öyle başka birşeymiş ki şimdi diyorum ki dünyanın en güzel hediyesi ile ilk doğumgünüm.. hayata daha pozitif ama daha sorumlu bakmamın, onu düşündükçe başka sıkıntıları unutmamın nedeni, daha kolay ağlamamın ama daha çok gülmemin nedeni, hatta yollarda taksilere bile yol vermemin nedeni:) şimdi yan odada mışıl mışıl uyurken çıkardığı sesler ile içimi açan, umutla dolduran, güzel kızım ile nicelerini geçirmeyi dilediğim, istediğim günlerin ilkinin ilk saatleri..
iyi ki dünyaya gelmişim, iyi ki annemin, babamın, halamın kızı, büyüklerin torunu, yeğeni, ablamın kardeşi, kocamın karısı, yeğenlerimin teyzesi, birdünya güzel insanın arkadaşı ve dünya güzelimin annesi olmuşum..iyi ki..

6 yorum:

  1. ne güzel yazmışsın canım benim!!!evet evet evet!!!iyi ki doğmuşsun!!iyi ki bizim ALÜULALAMIZ olmuşsun! Kuzucuğumuzla beraber nice sağlıklı doğumgünlerini birlikte kutlamak dileğiyle..

    YanıtlaSil
  2. canım benim..inşallah, kızlarımız, torunlarımız ile hep artarak hiç eksilmeden..

    YanıtlaSil
  3. biraz geciktim ama yinede nice güzel yaşlar diliyorum sana :))

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler Burcu.. ne demek gecikmek daha yeni girdim ve allahın izni ile 360 günüm daha var;))sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. miracık, minenin bebeklik elbisesini giymiş havuzunda oynuyor sanırsam; çok da yakışmış kuzucuğa.. :)) iyi eğlenceler, hepimiz için keyfini çıkarın tatilin, özellikle miraa!!

    (ben mine, yorumu ancak anonim göndermeyi becerebildim)

    YanıtlaSil
  6. evet minecim, ablasının şık kreasyonlarını sergiledi buralarda..beni eski günlere götürdü.. öpüyoruz seni..

    YanıtlaSil