15 Aralık 2009 Salı

teyzesi mira'ya almış..

Tchibo'yu takip ediyormusunuz? dönem dönem değişen temalarını izliyor musunuz?
ben mümkün olduğunca etmeye çalışıyorum..
çok hoş ürünlere rastlanabiliyor..kimi zaman hiç aklınıza gelmeyen birşey yakalayabiliyorsunuz.. üstelik fiyatları da genelde çok uygun..

geçenlerde mira ile teyzesine gitmiştik, evde ve yolda gayet keyifli olan miniğim ablama ulaştıktan kısa bir süre sonra bir ağlama, bir huysuzlanma vaziyetine girdiki sormayın.. mızıma huysuzlanma ötesi bir hal aldığında biz de karaları bağladık, nesi varki yavrucağın.. bacaklarını çeke çeke ağlamasından gazı olduğunu anlayacak kadar tecrübem var allahıma şükür..masaj falan derken teyzemiz koşa koşa banyoya gidip kırmızı şeffaf bir ufak yastık ile döndü.. ilk önce bu yastık beni çocukluk günlerime götürdü, hasan eniştem, allah rahmet eylesin,parfümeri dükkanı varken bize böyle ufak yastık halinde şampuan getirirdi, çok severdim o turuncu, sarı şeffaf yastık şampuanları.. ancak ablamın getirdiği tabiki şampuan değil bir el ısıtıcı idi.
bu şeffaf yastığın bir köşesinde bulunan ince yaprak platin parça kıvrılarak içindeki maddenin kimyasal bir etkileşime girmesi ve bu yolla yastığın ısınması sağlanıyordu..ısınmış yastık zaman içinde kaskatı oluyor daha sonra sıcak su içinde kaynayarak eski haline geri dönüyor ve platinin kıvrılacağı bir başka ihtiyaç anını bekliyordu..
minik yastığı hemen ısıtıp bebeğimin karnına koyduk, bir yandan masaj bir yandan sıcak bizimkinin ağrısı geçti gitti..
teyzemiz bunu müge ve mine nin üşüyen ellerini ısıtmaları için almış ancak baktıki bu yastıklar mira hanımın da işine yaradı bize de almış, getirdi.. teşekkür ediyoruz ona..
dışarıda, soğukta, parkta, bahçede kıvır platini koy arabanın içine, koy miniğin ayaklarının altına ısınsın.. dışarıdaki pratiklik ile termofor olayına fark atıyor.. bence bebeği olanlar birer tane edinmeli.. 10 TL civarında fiyatı..

2 yorum:

  1. Bizde de bunlardan var. Oynamak için aldık :)

    Yeniden kaynatırken, tencereye deymemesine dikkat etmenizi öneririm. Yoksa naylonu hemen yanıp deliniyor.

    YanıtlaSil
  2. sahi mi? teşekkürler uyarı için..

    YanıtlaSil